tiistai 7. helmikuuta 2012

Reeniä reeniä!

Aamulla käytiin J:n kanssa hoitelemassa kaupungilla asioita ja sen jälkeen säntäsinki salille :) Eilen vielä nää jalat ja peppu ei ollu kovin kipeät, mutta tänään sängystä nousu oli ihan tuskaa! No, siitä välittämättä vedin ensin puolen tunnin crosstrainer treenin, syke oli n.147, matkaa tuli 3,43 km ja kaloreita palo 215. Sen jälkeen tein vatsarutistuksia 10 x 12, 15 kilon painoilla. Ja ihan huippu fiilis! Ainoa mikä harmittaa on ettei toi treeni tunnu vatsalihaksissa ollenkaan tälleen jälkeen päin. :(

I'm in love <3











No olihan mun sitte sen rehkimisen jälkeen kokeiltava infrapunasauna, jonka pitäis rentouttaa lihaksia ja polttaa selluliittia ja plaaplaaplaa, mut ainakaan mikään niistä ei toiminu muhun. En tietenkään odota että yhdella 15 min. käynnillä mun selluliitit olis poissa, mut odotin ees vähän olis lihakset rentoutunu, mutta ei toivoakaan. :( Mut olihan siellä kiva lämmitellä ja rauhottua hetken aikaa. Sit tietysti piti mennä solariumiin :)

I'm in love with this too <3











Loppu ilta onki menny sitte kirpparikamoja laitellessa, tiskatessa ja siivotessa. Ja ai hyvä ihme mul on jalat ja peppu vähä kipeät, tietää kyl liikkuneensa! Mut ihanaa kipua tää on :)
Nyt tarvisin jotkut hyvät ohjeet hyvään syömiseen, koska ainaki ton Kiloklubi.fi:n mukaan mun syömiset on aina ihan päin helvettiä. Ei tuu energiaa, kuituja eikä kasviksia. Tänään kyllä en oo syöny kasviksia oikeestaan ollenkaan, mutta esim. aikaisempina päivinä kasvispihvit ja omenat ja päärynät, sun muut ja vieläkin se näyttää että kasvikset on punasella?! Raivostuttavaa. En tiedä mitä pitäis syödä.
Tänään tuli syötyä kuitenki:

Aamupala: Mysli-maustamaton jugurtti-mehukeitto sekotus
Lounas: Munakas kahdella nakilla, raejuusto, 2 täysjyväleipää voilla ja juustolla, yrttivoi patonkia
Välipala: -
Päivällinen: -
Iltapala: Mysliä, Valio Olo-jugurtti, 2 perunapiirakkaa voilla ja juustolla

Help me, haluun oppia syömään oikein !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti