torstai 9. helmikuuta 2012

Jeee, jo kolme lukijaa! :)

Eilen ei ehtiny tulla päivittelemään, kun aamulla oli verikokeet (ennen sitä 10h syömättä, alko pikkusen heikottaa ku joutu siellä jonottelemaan) ja sydänfilmin otto. Tänään tuli tulokset ja kaikki on kunnossa :) Sen jälkeen mulle tuliki heikko olo ja nukuin melkein koko aamupäivän. Kävin myös juttelemassa mun psykologin kanssa, ja siellä mulle avautu taas monta uutta juttua mitä en oo aikasemmin tajunnut. Iltapäivällä tehtiin J:n kanssa ruokaa ja mentii kattomaa vähän jääkiekkoa. Kiva välillä olla ihan katsojan roolissa :) Siinä se päivä sitte hurahtiki nopsasti!


Tänään oliki sitte taas treenipäivä ja kävin vetämässä puolen tunnin crosstrainingit (keskisyke 147, matka 3,44 km ja kalorit 217) ja vatsalihas rutistukset 4 x 20, 15 kilon painoilla). Oli kyllä ihanaa vaikka ei ehtinykkään kamalasti tehdä. Perus solarium oli vielä pakko tietysti ottaa ;)

Mutta saa nähdä jääkö treenit nyt vähemmälle, sillä mä potkasin, niin kovaa kun jalasta lähti, mut harmi vaan että patteri oli edessä, ja siitähän seuras sitte parin tunnin itkut ja luultavasti 2 murtunutta varvasta. Mut katotaan miten huomenna käy, J lupas teipata mun varpaat yhteen nii jos sit helpottais ja vois kävelläkin normaalisti :D


Tähän loppuun vähän syömisiä:

Keskiviikko:
Aamupala: Banaani ja mysliä maidolla
Lounas: Yrttivoipatonki ja Valio Olo-jogurtti
Päivällinen: Peruna-sipuli-jauhelihalaatikko, raejuusto, vihersalaatti ja Lauantai- karkkipussi
Iltapala: Täysjyväpaahtoleipää

Torstai:
Aamupala: Mysliä maidossa
Lounas: Peruna-sipuli-jauhelihalaatikko, vihersalaatti
Päivällinen: Puuroa vadelmilla, täysjyväpaahtoleipää ja banaani
Iltapala: Täysjyväpaahtoleipää voilla, nakilla ja juustolla, mandariinipaloja sokerivedessä

Huomenna sit vähän kiinnostavampi päivitys kun on enemmän aikaa tehdä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti